הטכניון למען משרתי המילואים

פתיחת שנת הלימודים האקדמית תשפ"ד תידחה בטכניון לנוכח מצב המלחמה והאחוז הגבוה של מגויסים למילואים בקרב הסטודנטים, הסטודנטיות וחברי הסגל

בהתאם להודעת ראשי אוניברסיטאות המחקר, שנת הלימודים תשפ”ד תיפתח בטכניון כאשר יחל תהליך השחרור של משרתי המילואים, אך לא לפני ה- 3.12.2023.

הודעה מקדימה על פתיחת שנת הלימודים תינתן שבועיים מראש. במהלך אותם שבועיים נפעל יחד לחזרה לשגרה ולמסלול האקדמי, נקלוט את הסטודנטים המתחילים שנה א’ ואת הסטודנטים הממשיכים, נרענן ונשלים פערים.

בנוסף, מינינו צוות מיוחד של חברי סגל העוסק יחד עם לימודי הסמכה ובית הספר לתארים מתקדמים בהתאמות אקדמיות למשרתי המילואים והקמנו מערך תמיכה לקליטה שלהם ולטיפול בהתאמות לאחר שובם. דיקנאט הסטודנטים תומך במשרתי מילואים במעטפת הכוללת, בין השאר, פטור מתשלום שכר הדירה במעונות לחודש אוקטובר וסיוע כלכלי ואישי, למשרתי המילואים ולבני ובנות זוגם. לגבי קיום בחינות מועדי ב’ לסמסטר אביב וקיץ תשפ”ג ולגבי ההתאמות תצא הודעה נפרדת.

הטכניון גאה מאוד במשרתי המילואים. אנו סומכים עליכם ומייחלים לשובכם הביתה בשלום ולחזרה ללמידה ולהוראה בקמפוס. גם אם הדבר ייקח זמן, אנחנו כאן בשבילכם.