סטייק ישראלי במדפסת תלת מימד

חברת Jet-Eat היא הזוכה הגדולה באירוע הגמר של תוכנית EIT Food Accelerator Network שהתקיים בפריז חברת Jet-Eat היא הזוכה הגדולה באירוע הגמר של תוכנית  EIT Food Accelerator Network שהתקיים בפריז.

החברה נבחרה מבין עשרות חברות שהשתתפו בתוכנית האירופית וזכתה ב-60 אלף יורו להמשך פיתוחה.
ג’ט-איט שהוקמה השנה, היא החברה הראשונה בעולם שפיתחה טכנולוגיה לייצור בשר ובשר ממקור צמחי בהדפסת תלת-ממד. היא מחברת את מדעי המזון לחידושים האחרונים בהדפסת תלת-ממד ובהדפסה דיגיטלית. מייסדי החברה אשחר בן שטרית, אלכסיי טומסוב, אדם להב ועמית קינן מעריכים ש Jet-Eat-תוביל מהפכה דיגיטלית בעולם המזון על כל שלביו: פיתוח, ייצור והפצה.
בקיץ האחרון השתתפה החברה בתוכנית ההאצה הראשונה לחברות סטארטאפ בתחומי המזון והחקלאות, שהתקיימה בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. את התוכנית יזם המכון האירופי לחדשנות ולטכנולוגיה (EIT) בשיתוף עם שטראוס גרופ. תוכנית ההאצה הייחודית, שנועדה לטפח חדשנות ויזמות בעולם המזון, התקיימה בשלוש מדינות במקביל: בטכניון בישראל, במכונים השוויצרים לטכנולוגיה EPFL ו- ETH ציריך ובאוניברסיטת מינכן (TIM) בגרמניה.
באירוע הגמר בפריז ייצגו את האקסלרטור בטכניון גם החברות Kiinns הישראלית ו-Natufia האסטונית

לכתבה בידיעות אחרונות: http://bit.ly/2zRlw2E