ארוין וג’ואן גייקובס ביקרו במרכז להנדסת מחשבים בטכניון

מייסד “קוואלקום”, ארוין ג’ייקובס, ביקר ביחד עם רעייתו ג’ואן במרכז להנדסת מחשבים בטכניון

הם שמעו סקירות על הטכניון בכלל ועל המרכז החדשני בפרט.

סגן הנשיא לקשרי חוץ ופיתוח משאבים, פרופסור בועז גולני, סקר בפני האורחים, ידידי אמת של הטכניון, את הפעילות הבינלאומית העניפה של המוסד וארוין ג’ייקובס התעניין במיוחד בקשרים המתהווים עם אוניברסיטאות מובילות בסין ובמיזם החדש של הטכניון עם אוניברסיטת שנטאו.

דיקן הפקולטה להנדסת חשמל, פרופסור אריאל אורדע, ודיקן הפקולטה למדעי המחשב, פרופסור עירד יבנה, סיפרו לאורחים על הפעילות בפקולטות שלהם ועל הצורך הגובר בחברי סגל חדשים.

ראש המרכז להנדסת מחשבים, פרופסור אסף שוסטר, ומנהלת המרכז, רות בונה, סיפרו על הפעילות במרכז המשלבת לימוד ומחקר בחומרה ובתוכנה, ועל הקשר המתהדק בינו לבין התעשייה, בעקבות מודל חדשני לשיתוף פעולה כזה המאפשר לחוקרי הטכניון לפתור בעיות המובאות בפניהם על ידי אנשי התעשייה.

בתמונה (מימין לשמאל): פרופסור עירד יבנה, פרופסור אריאל אורדע. ג’ואן וארוין גייקובס, גברת רות בונה ופרופסור אסף שוסטר. צילום: שיצו שירותי צילום, דוברות הטכניון

(מימין לשמאל): פרופסור עירד יבנה, פרופסור אריאל אורדע. ג'ואן וארוין גייקובס, גברת רות בונה ופרופסור אסף שוסטר צילום: שיצו שירותי צילום, דוברות הטכניון

צילום: שיצו שירותי צילום, דוברות הטכניון