נוכח המשבר בלימודי המתמטיקה והמדעים בבתי הספר התיכוניים: הטכניון שינה מדיניותו למתן בונוסים לציוני הבגרות

הטכניון יעניק בונוס מיוחד, בנוסף לבונוסים הקיימים כיום, לתלמידי תיכון אשר ילמדו  בנוסף למתמטיקה, שני מקצועות מדעיים-טכנולוגיים בהיקף של חמש יחידות כל אחד.  כך הודיע נשיא הטכניון, פרופסור פרץ לביא, בטקס הענקת תעודות לבוגרים. “הטכניון רואה כמשימה לאומית להגדיל את מספר תלמידי התיכון שיבחרו במקצועות מדעיים טכנולוגיים ברמה של חמש יחידות”, אמר. “לכן גם נתנו מלגות לבוגרי טכניון אשר מוכנים לרכוש גם תעודת הוראה ופתחנו את הקליניקה החינוכית, כל זאת במחלקה להוראת הטכנולוגיה והמדעים”.

המשנה הבכיר לנשיא הטכניון, פרופסור פאול פייגין, דיווח על השינוי ל ד”ר עופר רימון, מנהל המינהל למדע וטכנולוגיה במשרד החינוך.

המסמך מצ”ב.