נשיא הטכניון חוזר לבית הספר

פרופסור יצחק אפלויג נשא הרצאה בנושא ננו-טכנולוגיה בבית הספר עירוני א’ בחיפה

נשיא הטכניון, פרופסור יצחק אפלויג, נשא החודש הרצאה בנושא ננו-טכנולוגיה בבית הספר עירוני א’ בחיפה. ההרצאה התקיימה במסגרת מיזם “חוזרים לבית הספר”, שהינו חלק מפרויקט “מתנדבים בחינוך”.
במסגרת המיזם,  שיצא לדרך ביוזמתו של שר החינוך גדעון סער, הוזמנו 100 אנשי מפתח בישראל, ממגוון תחומים – תקשורת, מדע, אמנות, ביטחון ועוד – להרצות בפני תלמידי חטיבות ביניים ותיכונים (כיתות ז-י”ב) בנושאים אלה. זהו פרויקט ארצי הזוכה להצלחה רבה – הן בעצם המפגש בין התלמידים לאנשי מפתח בחברה הישראלית, הן בהעשרתם של התלמידים, והן בחשיפתם של המרצים לדור הצעיר בישראל.

גילה בורנשטיין, המרכזת את הפרויקט במחוז חיפה, אמרה כי הרצאתו של נשיא הטכניון היתה מוצלחת ומרתקת, וזכתה לתגובות חיוביות רבות מצד התלמידים וסגל המורים. פרופסור אפלויג אמר כי ישלח לשר החינוך מכתב ובו יבקש ממנו להמשיך בקיום המיזם.