טובי המומחים לאסטרטגיה ישתתפו בכנס בטכניון

120 מומחי אסטרטגיה, מהמובילים בעולם, ישתתפו בכנס האסטרטגיה הישראלי (ISC2010) שיתקיים בשבוע הבא בטכניון. באירוע הפתיחה ישתתפו ראש העיר חיפה, עו”ד יונה יהב, נשיא הטכניון, פרופסור פרץ לביא, ראש ות”ת (הוועדה לתכנון ולתקצוב במועצה להשכלה גבוהה), פרופסור מנואל טרכטנברג, כלת פרס ישראל, פרופסור מרים ארז ודיקן הפקולטה להנדסת תעשייה וניהול בטכניון, פרופסור בועז גולני. לאחר מכן יתקיים פאנל בהנחית פרופסור מרים ארז בנושא “דילמות וכיוונים עתידיים במחקר היזמות”, בהשתתפות החוקרים אילן ורטינסקי מאוניברסיטת בריטיש קולומביה, גבריאל טסולנסקי מ”אינסיאד” ופרופסור מנואל טרכטנברג.

פרופסור דובב לביא, מהפקולטה להנדסת תעשייה וניהול בטכניון, ממארגני הכנס, מסר כי בין השאר יציג פרופסור צור שפירא, מאוניברסיטת  ניו יורק, מודל חדשני המזהה את נקודת הזמן בחייה של חברת הי-טק, שבה היא צריכה לנטוש את החדשנות ולהתמקד בשיווק המוצר שלה, שאם לא כן היא עלולה להפסיד נתח שוק קריטי. פרופסור מיכאל לובטקין מאוניברסיטת קונטיקט ידבר על מיזוגים, רכישות ויזמות בחברות משפחתיות ופרופסור הווארד תומס, דיקן האוניברסיטה לניהול בסינגפור – על ניהול בינלאומי.

מארגני הכנס, שיימשך שלושה ימים, הם פרופסור דובב לביא מהטכניון, ד”ר ניראון חשאי וד”ר מיקי איזנמן מהאוניברסיטה העברית בירושלים.