מחזקים ומחבקים את תלמידי עוטף ישראל

בימים כאובים אלו, היחידה לנוער שוחר מדע בטכניון התגייסה לייצר נקודות אור עבור תלמידי ישראל

בתחילת השבוע, בסיוע מוקד הערבות ההדדית שהוקם בטכניון ולשכת הסגל, פגש צוות היחידה תלמידים מפונים מקיבוץ ברור חיל, שדרות ושלומי, אשר מתאכסנים במלון דן פנורמה בחיפה.

למספר שעות, התלמידים נגעו בנושאי מכניקה הנדסית, בנו מערכות, והתמקדו בתחום הבקרה. כמו כן, תכנתו רובוטים באמצעות תקשורת אינפרא-אדום. ההתמקדות בפעילות, בעבודת הצוות, בפתרון הבעיות תוך כדי הלמידה שימשה לתלמידים מעטפת חמה ומחבקת בימים אלו.

אריאל, תלמידת כיתה י’, ועמית, תלמידת כיתה ח’, ציינו בסוף הפעילות את ההנאה הגדולה שהפיקו.

חלק מהתלמידים שיתפו את המדריכים החברתיים המלווים אותם בחוויה הנפלאה ובעניין הרב שנוצר כתוצאה ממנה.

בתום הפעילות, נפרדנו מהתלמידים, לא לפני שהשארנו להם משחק חשיבה וחוברת חידות מאתגרות, מתנת היחידה לנוער.

היחידה לנוער בטכניון גאה בזכות להפעיל, לסקרן, לחזק ולחבק את תלמידי ותלמידות ישראל בכל עת.

יחד ננצח.