כאן בשבילכם ובשבילכן

הטכניון למען המילואימניקים

בימים קשים אלה, כשרבים מאזרחי ישראל מגויסים למילואים, הטכניון תומך בסטודנטים ובסטודנטיות שלו שהתגייסו למערכה כמשרתי מילואים.

הסיוע הנרחב כולל:

· פטור מתשלום שכר הדירה של חודש אוקטובר ונובמבר למשרתי מילואים המתגוררים במעונות

· הקלות אקדמיות כמפורט באתר לימודי הסמכה (כאן) ובמכתב דיקן בית הספר לתארים מתקדמים (מצורף)

· סיוע רגשי – counseling-director@technion.ac.il, 077-8874112

· סיוע כלכלי (בנוסף על דחיית תשלומי שכר לימוד והמשך תשלום מלגות בתארים מתקדמים) – לחצו כאן למילוי הטופס

סטודנטים וסטודנטיות שבני או בנות הזוג שלהם גויסו למילואים מוזמנים לפנות למזכירויות היחידות על מנת שנוכל לייעץ ולסייע.

משרתי המילואים – אנו בטכניון גאים בכם, סומכים עליכם ומייחלים לשובכם הביתה בשלום.

———————————————————————————————————————–

לקריאת חוזר בית הספר לתארים מתקדמים בעקבות מצב המלחמה – לחצו כאן

———————————————————————————————————————–

מוקד ערבות הדדית

הטכניון מקים מוקד “ערבות הדדית”: מוקד זה פועל למען קהילת הטכניון ובני משפחותיהם. בימים הקרובים תתרחב פעילות המוקד לסיוע גם לתושבי הדרום והצפון וכוחות הביטחון. אנו מזמינים אתכם לקחת חלק כמתנדבים וכמקבלי סיוע.
פרטים נוספים בקישור המצורף >>> https://technion.my.canva.site