הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים – תערוכת הבוגרים 2019

אירוע ההגשות השנתי של עבודות הגמר בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון

בשבוע הבא תקיים הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים את אירוע ההגשות השנתי, שבו מוצגות עבודות הגמר של הסטודנטים בפקולטה.

השנה יוצגו עבודותיהם של 95 סטודנטים במשך יומיים – רביעי-חמישי, 31 ביולי – 1 באוגוסט בשעות 20:00-09:00. התערוכה תימשך עד 15 באוגוסט.

ביום רביעי (31.7) בשעה 14:00 תתקיים הרצאתו של פרופ’ אמריטוס מארק וויגלי, שהיה דיקן בית הספר לתארים מתקדמים באדריכלות באוניברסיטת קולומביה. פרופ’ וויגלי (Wigley), יליד ניו זילנד, הוא היסטוריון ותאורטיקן החוקר את הממשקים שבין ארכיטקטורה, אמנות, פילוסופיה, תרבות וטכנולוגיה.

ביום חמישי (1.8) בשעה 14:00 יתקיים רצף הרצאות שבו יוצגו 5 פרויקטים נבחרים מכל קורס (סטודיו) ויתקיים דיון פתוח, כל זאת בפורמט “פצ’ה קוצ’ה”.

אלה נושאי הקורסים שיוצגו:

אדריכלות נוף – סוגיות במרחב הנופי המצטופף בישראל לקראת ישראל 100 – 2048.

ארכיטקטורה – ארכיטקטורה פרו-אקטיבית // מרחב תודעה וקיימות // טכנולוגיה מחוללת (הנדסה, פרט וחומר) // המורשת הבנויה.

האירועים וההגשות פתוחים לקהל הרחב. לתוכנית לחצו כאן

נשמח לראותכם!