פורים 2018: הארכיפרחיטורה חוזרת

הארכיפרחיטורה חוזרת !!!!

במלאת 50 שנה לארכיפרחיטורה הראשונה ו 70 שנה למדינה.
מיזם משותף של הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון ועיריית חיפה.
הדריון , רחוב בלפור 22 ורחוב הרצל, הדר, חיפה
למידע נוסף לחצו כאן אוצרים: אדר׳ ד״ר אורית שמואלי, אדר׳ אלה שר (פרויקט אניהוא) ואדר׳ אלון שיקאר. בהשתתפות בתי ספר, סטודנטים, אגפי עירייה, מדעטק, וחברת דן (המטרוניות מתחפשות…)
כולם מוזמנים עם כל המשפחה.
1. “אניהו” – בפורים אתם מחליטים מי הוא אני

פעילות יצירתית לכל המשפחה
הדריון, בלפור 22, חיפה
להזמנה לחצו כאן כניסה חופשית.

2. מטרוניות מחופשות
סטודנטים מהפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון יחד עם תלמידים מבתי הספר בחיפה ילבישו את קו 3 של המטרונית בתחפושות בפרויקט פורימי שיתקיים ביום חמישי, 1 במרץ, בשכונת הדר בחיפה. הפרויקט משותף לעירייה ולפקולטה לארכיטקטורה בטכניון, והוא שואב השראה מהארכיפרחיטורה – התהלוכה הפורימית ההיסטורית של חיפה.
באירוע מקדים ייצרו הסטודנטים והתלמידים בצוותים משותפים את התחפושות שבהן יעוטרו המטרוניות, וצוות שיפוט של שלושה שופטים יבחר את העבודות הזוכות.

3. תערוכת מכולות
סטודנטים מהפקולטה לאריכטקטורה ובינוי ערים בטכניון חיפשו מכולות לפתרונות מגורים מקסימים. אם פספסתם את תצוגת 1:1 – זו ההזדמנות שלכם להגיע ולהתרשם.
יום חמישי, 1.3.2018 בין השעות: 10.00 – 16.00 ברחוב הרצל בשכונת הדר

מטרוניות מחופשות