עתיד הרפואה: ממולקולות למכונות

בתאריכים 8-5 בספטמבר 2017 יתקיים בפקולטה לרפואה ע”ש רפפורט בטכניון כנס מישיגן- ישראל, השישי במספר, בנושא עתיד הרפואה: ממולקולות למכונות.

שותפות ישראל-מישיגן נוסדה ביוזמתו של התורם המנוח דן קאהן ובמימונו הראשוני. השותפות תומכת בפרויקטים משותפים של חוקרים מהטכניון, אוניברסיטת מישיגן ומכון ויצמן למדע.

את השותפות בין המוסדות מובילים פרופ’ עופר בינה מהפקולטה לרפואה ע”ש רפפורט בטכניון, פרופ’ דייוויד פינסקי מאוניברסיטת מישיגן ופרופ’ אבי לוי ממכון ויצמן למדע.

מושב הפתיחה החגיגי יתקיים ביום שלישי, 5 בספטמבר בשעה 13:00 במעמד נשיא הטכניון פרופ’ פרץ לביא. בשעה 14:00 תתקיים הרצאתו של נשיא הטכניון פרופ’ פרץ לביא: “גיבורי המדע שלי”.

ההרצאות בכנס יעסקו בנושאים מגוונים ובהם תאי גזע ורקמות, רובוטיקה ומכשור זעיר בביו-רפואה, שעונים ביולוגיים, משאבות ונשאים בתפקוד התא, המיקרוביום – החיידקים שבגופנו, העברה ממוקדת של תרופות סרטניות ועוד.

לתכנית הכנס המלאה לחצו כאן