רזה מורידי שר המחקר והחדשנות של מחוז אונטריו ביקר בטכניון

רזה מורידי (מימין) ופרופסור גולני

רזה מורידי, שר המחקר והחדשנות של מחוז אונטריו בקנדה, ביקר השבוע בטכניון ונפגש עם פרופסור בועז גולני, סגן נשיא הטכניון לקשרי חוץ ולפיתוח משאבים. פרופסור גולני סקר בפני השר את שיתופי הפעולה האקדמיים הבינלאומיים של הטכניון, בהם פעילויות משותפות עם אוניברסיטאות קנדיות כדוגמת ווטרלו, מקגיל וטורנטו.
“לטכניון הסכמים לשיתוף פעולה מחקרי ואקדמי עם אוניברסיטאות מובילות בקנדה,” אמר פרופסור גולני בפגישה, “ואנו פועלים כעת להעמיק את ההסכמים הקיימים ולהרחיב את שיתופי הפעולה גם עם אוניברסיטאות אחרות. נשמח שסטודנטים קנדים יבואו ללמוד בטכניון, ואנו מעודדים סטודנטים שלנו להשתלם בקנדה.”

“שמעתי על הטכניון עוד בהיותי סטודנט,” אמר השר, המופקד על פעילותן של המכללות והאוניברסיטאות באונטריו. “אני שמח מאוד לבקר כאן, שכן אין כמו מראה עיניים. הטכניון הוא מוסד הזוכה להכרה בינלאומית, ואני שמח על שיתופי הפעולה האקדמיים והמחקריים בינו לבין אוניברסיטאות באונטריו. אין ספק כי שיתוף הפעולה בין הטכניון למוסדות שלנו מעמיד אותם יחד בחזית המחקר המדעי.”