ביה”ס הבינלאומי פותח את שעריו לסטודנטים ישראלים מצטיינים

בעקבות תרומתה של משפחת ניובאואר יכולים סטודנטים ישראלים להצטרף כבר בסמסטר הקרוב לאחד משני מסלולים: יזמות והנדסה אזרחית.

בית הספר הבינלאומי בטכניון (Technion International) פותח את שעריו לסטודנטים ישראלים מצטיינים, בעקבות תרומתה של משפחת ניובאואר (Newbauer). הלימודים בשני המסלולים (יזמות והנדסה אזרחית) יחלו כבר בסמסטר הקרוב (סמסטר אביב), ויהיו פתוחים לסטודנטים מחו”ל ומישראל. הלימודים מתקיימים בשפה האנגלית.

1. מסלול יזמות: מסלול מתקדם לסטודנטים בעלי אוריינטציה טכנולוגית, המבקשים לתרגם רעיונות למוצר או לעבוד בסביבה יזמית בתחומים כגון תוכנה, ביג דאטה, סייבר ומדיה מקוונת. במסגרת הלימודים ייחשפו הסטודנטים לשיעורים בנושא יזמות טכנולוגית, יזכרו לליווי אישי (מנטורינג) מצד מנחים מנוסים, וישתתפו במרתון 3-Day-Startup, במפגשים שבועיים עם יזמים ובביקורים חודשיים בחברות היי-טק.

לפרטים נוספים: Spring Semester Entrepreneurship

מסלול הנדסה אזרחית וסביבתית: לסטודנטים במסלול זה יתאפשר להגמיש את מערכת הלימודים כך שתתאים לצורכיהם. הלימודים יכללו פעילויות רבות מחוץ לקמפוס, ובהן ביקורים בחברות ובאתרים שונים.

לפרטים נוספים: Spring Semester- Civil

בית הספר הבינלאומי בטכניון הוקם על ידי פרופסור ארנון בנטור, וכיום עומדת בראשו פרופסור ענת רפאלי. בית הספר נפתח באוגוסט 2009 עם 19 סטודנטים, וכיום לומדים בו כ-120 סטודנטים. בקיץ האחרון הסתיים מחזור הלימודים השני, שבו למדו סטודנטים מאלבניה, איטליה, ספרד, נורווגיה, הודו, דרום אפריקה, ונצואלה, סין ודרום קוריאה. חמישה מהם התקבלו ללימודים לתארים מתקדמים במוסדות המובילים בקנדה, ארה”ב ובריטניה, ארבעה ממשיכים את לימודיהם כאן, ואחרים כבר מצאו עבודה בתחום לימודיהם. ב-2020, על פי ההערכות, ילמדו בבית הספר 400 סטודנטים.