קמפוס טכניון-קורנל “כיכב” בנאומו השנתי של ראש העיר מייקל בלומברג

20הקמפוס ההנדסי-מחקרי החדש שיוקם בידי הטכניון ואוניברסיטת קורנל באי רוזוולט בלב מנהטן “כיכב” בנאומו השנתי של ראש העיר ניו יורק מייקל בלומברג על “מצב העיר”. ראש העיר נוהג לדווח על מצב עירו כפי שנשיא ארה”ב נוהג לנאום פעם בשנה על “מצב האומה”.

בשבוע שעבר נשא מייקל בלומברג את נאומו השנתי. הוא הזמין את כל היזמים הבולטים בניו יורק בשנת 2011, ובכללם את נציגי הטכניון ואוניברסיטת קורנל. המשנה לנשיא הטכניון והמנכ”לית, ד”ר אביטל שטיין, ששהתה בעיר במסגרת עבודתה – הוזמנה לאירוע החגיגי ביחד עם הדיקן הנבחר של הקמפוס החדש, פרופסור דן הטנלוכר. בפני אולם מלא מפה לפה ציין ראש העיר בלומברג כעשרים מיזמים ואירועים חשובים שהתרחשו בניו יורק בשנת 2011 והדגיש כי הקמת הקמפוס החדש היא “אירוע הסטורי” בחיי העיר. לקול תשואות הנוכחים הוא לחץ בחום את ידי מנכ”לית הטכניון והדיקן החדש.

בתמונה: ראש העיר מייקל בלומברג (מימין) עם פרופסור הטנלוכר (במרכז) ועם ד”ר אביטל שטיין (משמאל). צילום: דוברות הטכניון ולשכת ראש העיר ניו יורק