פרופסור בועז גולני- סגן נשיא הטכניון לקשרי חוץ ופיתוח משאבים

13יחליף את פרופסור רפי רום

פרופסור בועז גולני התמנה כסגן נשיא הטכניון לקשרי חוץ ופיתוח משאבים, במקום פרופסור רפי רום, אשר סיים קדנציה של שלוש שנים.  הוא מחזיק הקתדרה להנדסה ע”ש סמואל גורני ושימש עד כה כדיקן הפקולטה להנדסת תעשיה וניהול.  פרופסור גולני סיים בשנת 1982 לימודי תואר ראשון (בהצטיינות יתרה) בהנסת תעשיה וניהול (תעו”נ) בטכניון  וקיבל תואר שלישי מביה”ס למנהל עסקים באוניברסיטה של טקסס באוסטין (1985). הוא חבר סגל בפקולטה להנדסת תעו”נ בטכניון מאז 1986.

פרופ’ גולני שימש כעורך משנה וחבר בוועדת העורכים של מספר כתבי עת מקצועיים בתחומים של הנדסת תעשיה, חקר ביצועים ומדעי הניהול.  הוא פרסם למעלה מ-80 מאמרים בכתבי עת עם שיפוט ועוד כ-15 פרקים בספרים שונים.  פרופ’ גולני הנחה כ-40 משתלמים לתארים גבוהים וחלקם משמשים כיום כחברי סגל באוניברסיטאות ובמכללות בישראל.

פרופ’ גולני שימש גם כיועץ למספר רב של חברות וארגונים בישראל ובארה”ב ובכללן רשויות ממשלתיות (בתחומי תחבורה, חינוך, בריאות וביטחון); חברות אנרגיה (בתי הזיקוק, חב’ החשמל); חברות במגזר הפיננסי (בנקים); חברות תעשייתיות (יצרני פלסטיק, מוצרי צריכה, מכשירי מדידה); חברות שיורת (מזון מהיר); וטכנולוגיות מידע (פלטפורמות אינטרנט).

בתמונה: פרופסור בועז גולני