ראש הממשלה נפרד בטכניון מראשי האוניברסיטאות והמיכללות

6

ראש הממשלה, אהוד אולמרט, ביקר בטכניון ונפרד מראשי האוניברסיטאות והמכללות. בביקורו שמע סקירה מראש מכון ראסל ברי למחקר בננו-טכנולוגיה, פרופסור אורי סיון, וביקר במרכז וולפסון למחקר במיקרו-אלקטרוניקה. נילוו אליו שרת החינוך, פרופסור יולי תמיר, וראש עירית חיפה, יונה יהב.

ראשי האוניברסיטאות והמיכללות, כמו גם יו”ר ות”ת, פרופסור שלמה גרוסמן, שיבחו את מר אולמרט על תמיכתו בהשכלה הגבוהה לאורך כל שנות כהונתו. ראש הממשלה גילה להם כי שאף להיות ראש הממשלה ושר החינוך, בגלל החשיבות הרבה שהוא מייחס לחינוך, אבל “יולי תמיר שיבשה לי את התכניות”. כראש עיריית ירושלים, סיפר, הוא גם החזיק בתיק החינוך. הוא הביע תקוותו כי הממשלה הבאה תמשיך ותחזק את החינוך בכלל ואת ההשכלה הגבוהה בפרט.

בתמונה: ראש הממשלה בוחן את התנ”ך הזעיר בעולם בעת ביקורו במרכז וולפסון למחקר במיקרו-אלקטרוניקה. משמאל שרת החינוך יולי תמיר ומימין נשיא הטכניון פרופ’ יצחק אפלויג