פרופסור ענת פישר מהטכניון קיבלה עיטור כבוד מטעם נשיא איטליה

24התואר “אביר מסדר הכבוד האיטלקי” הוענק לה על ידי שגריר איטליה בישראל

פרופסור ענת פישר, מהפקולטה להנדסת-מכונות בטכניון, קיבלה עיטור כבוד מטעם נשיא איטליה, ג’אורג’יו נאפוליטאנו. התואר “אביר מסדר הכבוד האיטלקי” הוענק לה “על פעילותה המיוחדת ותרומתה החשובה בקידום קשרי המחקר האקדמי בין ישראל לאיטליה”.

תואר הכבוד “”Star of Solidarity with the rank of Knight הוענק לפרופסור ענת פישר על ידי שגריר איטליה בישראל, לואיג’י מטיאולו. הטקס התקיים במסגרת קבלת פנים שערכה השגרירות האיטלקית בבית השגריר, לרגל יום העצמאות של איטליה.

השגריר ציין בנאומו, שפרופסור פישר מקבלת את התואר על שיתוף פעולה מחקרי אקדמי הדוק בין האוניברסיטאות של איטליה וישראל, ועל קידום התחום המדעי, טכנולוגי ותעשייתי. השגריר הדגיש כי מחקריה של פרופסור פישר עם אוניברסיטאות באיטליה תרמו רבות לחלופי הידע בעולם האקדמי בין איטליה לישראל.

בתמונה: השגריר מטיאולו מעניק את התואר לפרופסור פישר