בנות החשמל

hashmal2

מיזם “בנות חשמל” של הטכניון זכה בפרס של 6000 ש”ח בתחרות של התאחדות הסטודנטים הארצית.

מיזם “בנות חשמל” זכה בפרס של 6000 ש”ח בתחרות “דלת פתוחה לרווחה” של התאחדות הסטודנטים הארצית.

המיזם המנוהל על ידי פרופסור ליהי צלניק-מנור מהפקולטה להנדסת חשמל ועדי חנוכה, סטודנטית לתואר שני בפקולטה, כולל שלוש תכניות המיועדות לסטודנטיות בפקולטה:

1. בניית אתר אינטרנט המציג פעילויות רלוונטיות לנשים בפקולטה.
  2. תכנית חניכה לסטודנטיות חדשות בפקולטה על ידי סטודנטיות ותיקות (http://tinyurl.com/ph63xub), וכן תכנית חניכה לסטודנטיות ותיקות ע”י בוגרות בתעשייה ובתארים מתקדמים.
  3. תכנית המיועדת לתלמידות תיכון המתעניינות במדעים מדויקים, וכוללת יום פתוח, שבמהלכו מבקרות התלמידות בפקולטה ולומדות על מסלולי הלימוד בה.

פרופסור ליהי צלניק–מנור: “מטרת המיזם היא להעצים סטודנטיות בהנדסת חשמל באמצעות שיתוף מידע והצעת תמיכה ולחשוף מתעניינות פוטנציאליות להיבטים המקצועיים והאישיים של הפקולטה להנדסת חשמל. “

תחרות “דלת פתוחה לרווחה” של התאחדות הסטודנטים הארצית מיועדת לפרויקטים חברתיים ויוזמות בהנהגת סטודנטים. התחרות מציעה לזוכים בה תמיכה כספית וטכנית. מיזם “בנות חשמל” הוא אחד מחמשת הפרויקטים שהגיעו לשלב הגמר.